Övertorneå hela

Ansvarig för elevfiket på Gränsälvsgymnasiet

Välkommen med din ansökan senast 1 augusti 2019!

Nu söker vi dig som vill ta ansvar för elevfiket på Gränsälvsgymnasiet. Vi söker dig som har ett inspirerande och hälsofrämjande förhållningssätt i ditt arbete. Tjänsten är tillsvidare med 50 % omfattning.

Utöver ansvar för elevfiket kan tjänsten kombineras med en tidsbegränsad anställning som handledare, under ht 2019 med 10 % omfattning.

Tillträde 15 augusti 2019.

Kompetens:
Du har ett positivt och respektfullt förhållningssätt gentemot våra elever, samt god social förmåga. Du har intresse för- och ett hälsofrämjande tänk i ditt arbete. Personlig lämplighet är av vikt.

Arbetsuppgifter:
Ansvara för elevfiket. Beställa och inhandla livsmedel. Iordningställa fika och försäljning.
Samt eventuellt handledning av elever i ämne som läses på distans.

Kontaktperson:
Rektor Katarina Lindberg, tfn 070-628 09 50, katarina.lindberg@utb.overtornea.se

Fackliga företrädare:
Kommunal, overtornea.norrbotten@kommunal.se, tfn 010-442 99 16

Ansökan:
Välkommen med din ansökan senast 1 augusti 2019.
Ansökan skickas per e-post till: kommun@overtornea.se

Du kommer att få en bekräftelse på att din ansökan kommit in. Skulle du inte motta en sådan bekräftelse inom ett par arbetsdagar ber vi dig att kontakta oss via vår växel på telefon: 0927-720 00

Övrigt:
Vi har tobaksfri arbetstid. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.