Here you can choose in which language you would like to read our website. We are using Google Translate when translating content on this website.

close
Övertorneå hela

Lärare i entreprenörskap, naturkunskap och projektkoordinering

Välkommen med ansökan senast 16 december!

Övertorneå kommuns skolor är enligt undersökningar bland de bästa i landet och vi erbjuder utbildning av högsta kvalité - från förskola till vuxenutbildning. Alla elever i åk 7-9 och gymnasiet har egna bärbara datorer och klassrummen är utrustade med smartboard eller videokanon. Vi lägger stor vikt vid it-kompetens och erfarenhet av arbete med digital lärplattform. Vi har höga förväntningar på både elever och personal.

Om dig:
Vi söker nu lärare i entreprenörskap, naturkunskap och projektkoordinering till Gränsälvsgymnasiet. Vi söker dig med gymnasielärarexamen, ämneskunskaper, lärarerfarenhet och vana av att driva projekt. Du ska ha god pedagogisk förmåga och ett positivt förhållningssätt gentemot våra elever. Du är flexibel, öppen, noggrann och har god samarbetsförmåga. Vi sätter stort värde på ditt engagemang, ansvar och yrkeskompetens.

Det är meriterande om du kan finska och/eller meänkieli.

Arbetsuppgifter:
Huvudsakligen undervisning i entreprenörskap, naturkunskap och projektkoordinering vid Gränsälvsgymnasiet.

Omfattning:
Vikariat under Vt 2019, med eventuell möjlighet till förlängning.
Entreprenörskap 45 %, naturkunskap 15 % och entreprenörskapsprojekt 20-30 %. Totalt 80-90 % omfattning. Tillträde 7 januari 2019.

Övrigt:
Vi har tobaksfri arbetstid. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Upplysningar:
Rektor Katarina Lindberg, tfn 070-628 09 50, katarina.lindberg@utb.overtornea.se

Fackliga representanter:
Lärarnas Riksförbund, Henry Barsk, henry.barsk@utb.overtornea.se, 070-693 72 71
Lärarförbundet, Minna Viitala, minna.viitala@lararforbundetavdelning.se, tfn 070-351 75 50.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan senast 16 december 2018.
Ansökan skickas per e-post till: tarja.lakkapaa@overtornea.se

Du kommer att få en bekräftelse på att din ansökan kommit in. Skulle du inte motta en sådan bekräftelse inom ett par arbetsdagar ber vi dig att kontakta oss via vår växel på telefon: 0927-720 00


Skriv ut


Vi använder kakor (cookies) så overtornea.se ska fungera och kunna utvecklas. Läs mer om cookies.