Lastmaskintjänster, Orjasjärvi ÅVC 2019-2020

Övertorneå kommun inbjuder till anbudsgivning för Lastmaskintjänster, Orjasjärvi ÅVC 2019-2020.

Entreprenören skall under avtalsperioden på uppdrag av beställaren utföra Lastmaskinsarbeten vid Orjasjärvi Återvinningscentral.

Uppdraget omfattar 8 tim/vecka motsvarande 416 timmar per år.

För mer utförlig information, se upphandlingsdokument som finns hos Mercell.

Använd följande länk för att hitta våra upphandlingar.

För att kunna hämta underlaget måste du registrera dig på mercell.com, om du inte redan gjort det. Registreringen är kostnadsfri. Vi rekommenderar att du registrerar konto i god tid innan anbudstiden löper ut.

Välkommen med ditt anbud!