Gränsälvsgymnasiet och vuxenutbildningen övergår till distansundervisning från och med 19/3

Övertorneå kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer att Sveriges gymnasieskolor, kommunala vuxenutbildningar, yrkeshögskolor, högskolor och universitet går över till att bedriva fjärr- och distansundervisning.  Gränsälvsgymnasiet kommer därför från och med torsdagen den 19 mars 2020 att enbart bedriva fjärr- och distansundervisning.

• Onsdag 18 mars gäller för alla elever: egna studier i hemmet.
  • Från torsdag gäller ordinarie schema, mer information kommer på schoolsoftunder onsdagen.
  • Aktivitetsdagen den 30 mars är inställd. För denna dag gäller egna hälsofrämjande aktiviteter.
  • Gymnasieskolan kommer att vara öppen för de som behöver komplettera eller hämta material.
  • Information kommer fortlöpande att ges via schoolsoft och kan komma att ändras dag från dag.

Förskola, grundskola och fritidshem bedriver sin verksamhet som vanligt.

Den nya rekommendationen från Folkhälsomyndigheten syftar till att dämpa spridningstakten av covid-19. Tack för visat förståelse!