Kungörelse Ansökan om bygglov för replika/fäbod på fastigheten Jänkisjärvi S:4

Ansökan om bygglov för replika/ fäbod på fastigheten Jänkisjärvi S:4,
Övertorneå kommun, Norrbottens län.

Jänkisjärvi fiskevårdsområde har lämnat in en ansökan om bygglov för
nybyggnad av en replika på området för gamla fäboplatsen, Kenttäsajo i
Jänkisjärvi till Övertorneå kommun. 2 st Byggnader á 15 m2
avses placeras 150 m från Jänkisjärvi sjö, utanför sammanhållen bebyggelse.

Handlingarna finns att se på Övertorneå kommuns digitala anslagstavla
www.overtornea.se/anslagstavla Och för påseende hos Övertorneå kommun,
samhällsbyggnadsförvaltningen, Tingshusvägen 2, 957 32 Övertorneå.

Enligt plan- och bygglagen ska grannar och andra berörda sakägare beredas
tillfälle att yttra sig. Sakägarkretsen är i detta fall stor och därför kungörs detta.

Om ni vill yttra er i ärendet, uppge hur ni är sakägare och/eller berörd och vilken
fastighet som berörs. Grannar och sakägare kommer bara att meddelas genom denna kungörelse.

Synpunkter på ärendet ska vara skriftliga, undertecknade och inlämnade senast 2020-05-28.
Skrivelsen ska märkas med diarienummer SBN-2021-117 och skickas till: Övertorneå kommun, Samhällsbyggnadsförvaltningen, Tingshusvägen 2, 957 32 Övertorneå.
Eller via e-post: miljo-byggnad@overtornea.se