Upphandling av körkortsutbildning för Gränsälvsgymanasiets elever

Övertorneå kommun inbjuder er till anbudsgivning för körkortsutbildning för körkort klass B för Gränsälvsgymnasiets elever.

Sista anbudsinlämningsdag 2019-10-21.

För mer utförlig information, se upphandlingsdokument som finns hos Mercell.

Använd följande länk för att hitta våra upphandlingar.

För att kunna hämta underlaget måste du registrera dig på mercell.com, om du inte redan gjort det. Registreringen är kostnadsfri. Vi rekommenderar att du registrerar konto i god tid innan anbudstiden löper ut.

Välkommen med ditt anbud!