Den 31 januari anordnar Generation Pep evenemanget Upp och Hoppa, Sverige!

2023-01-25

Fira Upp och Hoppa-dagen med oss! Den 31 januari är det dags för Upp och Hoppa, Sverige! där hela Sverige uppmanas att hoppa för barn och ungas rätt till ett aktivt och hälsosamt liv.

Generation Pep arbetar utifrån vår vision att alla barn och ungdomar i Sverige ska ha möjlighet och viljan att leva ett aktivt och hälsosamt liv. Kronprinsessparet är initiativtagare till Generation Pep och målsättningen är att engagera hela samhället i arbetet. Ingen enskild aktör kan lösa problemet på egen hand och därför behöver såväl lokala eldsjälar som företag och politiska beslutsfattare vara med. I Övertorneå kommun startades arbetet med Generation Pep under hösten 2022.

Den 31 januari anordnas Upp och Hoppas, Sverige! där alla, både vuxna och barn, uppmanas att hoppa för alla barns rätt till en god hälsa. Kampanjen varar mellan kl. 12:00 – 14:00.

Målet är att tillsammans skapa hopp för alla barn i Sverige, det vill säga 2 miljoner hopp för 2 miljoner barn. Är du med oss? Delta i kampanjen genom att:

  • Filma när du hoppar jumping jacks, step jacks eller arm jacks
  • Dela din film i sociala medier med #uppochhoppa2023
  • Uppmana vänner, kollegor och familj att också delta i kampanjen!

Läs mer om Generation Pep och Upp och Hoppa, Sverige! här.

Sidan publicerades första gången: 2023-01-25 20:09

Sidan uppdaterades senast: 2023-01-28 20:10

Senaste nyhetsinlägg