Samrådsmöte om planerad vindkraft i Reväsvaara

2023-08-10

Ylitornio kommun har återupptagit planeringen av vindkraftsparken Reväsvaara. Ett samrådsmöte kommer att hållas på plats i Hedenäset den 24 augusti 2023.

Plats: Gamla skola, Skolbacken 21, Hedenäset
Tid: 18.00-20.00

Mötet kommer att hållas som ett så kallat hybridmöte där man också kan följa mötet digitalt. Genom att klicka på nedanstående länk kommer du till det digitala mötet. Uppkoppling till det digitala mötet kan ske från 17.50.

Klicka här för att ansluta till mötet

Mötet kommer att hållas på svenska med vissa delar på finska som kommer att tolkas till svenska. Under mötets första timme kommer planerna presenteras och sedan kommer det att finnas tid till frågor till Ylitornio kommun, verksamhetsutövaren och till konsulten. Ingen föranmälan krävs.

Informationen om samrådsmötet kommer även publiceras i lokaltidningarna. Naturvårdsverket skickat ut dokumentation på remiss till berörda lokala aktörer.

Mer detaljerad information om projektet, dokumentation och underlag hittas på kommunens samlingssida för planerade vindkraftsverk: www.overtornea.se/naringsliv-utveckling/planerade-vindkraftsparker

Vid eventuella frågor kontakta samhällsplanerare Cornelis Uittenbogaard: cornelis.uittenbogaard@overtornea.se

Vindkraftverk i soldnedgång. Text: Samrådsmöte vindkraft

Sidan publicerades första gången: 2023-08-10 09:35

Sidan uppdaterades senast: 2023-08-10 09:35

Senaste nyhetsinlägg